17 Aralık 2018 Pazartesi

Erkekler için Güneş Gözlüğü Modelleri




Kıyafetlerimiz stilimizi ne kadar yansıtıyorsa kullandığımız aksesuarlar da tarzımızı belirleme konusunda büyük bir önem taşıyor. Erkekler için bu aksesuarlar arasında en popüler ve dikkat çekici olanlardan biri de güneş gözlükleri. Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı bizi korurken aynı zamanda şık görünmemizi sağlayan güneş gözlüklerini seçerken, kendimize uygun olanı seçmeye dikkat etmeliyiz. Erkekler de güneş gözlüğü seçimi yaparken tarzları ile bir bütünlük sağlayan, yüz şekillerine uygun ve kaliteli bir ürün seçmeliler ki satın aldıkları güneş gözlüğünü uzun süre kullanabilsinler.



    Eğer güneş gözlüğü kullanmayı seven bir erkekseniz Atasun internet sitesinde bulabileceğiniz birbirinden şık ve kaliteli güneş gözlüklerini inceleyebilir, onlarca marka ve fiyat seçeneği arasından kendi zevkinize ve bütçenize uygun olan bir model seçebilirsiniz. Çekik, damla, oval, kelebek, yuvarlak ve köşeli çerçeve tiplerinden hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız kendi yüz şeklinizi göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin yuvarlak ve damla çerçeveli güneş gözlükleri yüzünüzü daha oval gösterir. Bu nedenle bu tarz çerçeve modelleri geniş ve yuvarlak yüzlü erkekler yerine köşeli veya kalp şeklinde bir yüz tipine sahip olan erkekler için daha uygundur. Çekik ve köşeli çerçeve modelleri ise geniş ve oval yüz tipine sahip erkeklerin kullanımına daha uygun olacaktır. Kelebek çerçeveli güneş gözlükleri ise daha marjinal bir tarza sahip olan ve son zamanlarda popülerleşen vintage ve retro modasının takip eden erkekler için dikkate değer modeller arasında.
Güneş gözlüklerinde çerçeve seçimi yaparken şekil kadar çerçevenin boyutuna da önem verilmeli. Geniş yüz tipine sahip erkekler fazla küçük çerçeveli güneş gözlüklerini kullanmaktan kaçınmalı. Aynı şekilde küçük bir yüzde fazla büyük çerçeveli bir güneş gözlüğü orantısız bir görüntü oluşturacağı için tercih edilmemeli. Yüz tipinizi iyi tanımak kendinize en uygun güneş gözlüğünü seçebilmeniz için büyük bir önem taşıyor.



Öte yandan güneş gözlükleri birçok farklı cam çeşitleri de barındırıyor. Tek renk cam modelleri en yaygın kullanılan modeller. Son yıllarda ise farklı tarzlarını gözlükleriyle yansıtan erkekler, degrade, polarize ve aynalı cam modellerine yöneldi. Özellikle bir kaç yıldır aynalı camlar büyük bir patlama yaşadı.



Tüm bu çerçeve ve cam modellerinden kendinize uygun olanı belirledikten sonra Atasun Optik internet sitesinden erkekler için güneş gözlüklerine göz atmaya başlayın. Kendi yüzünüze ve stilinize en uygun güneş gözlüğü modelini bulup farklı taksit seçenekleri ile ona hemen sahip olabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoşgeldiniz :)
Beni yalnız bırakmayan yorumlarınız için şimdiden çoook teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...