9 Aralık 2018 Pazar

Pırlanta Alyans Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Herkes tarafından kabul görmüş bir gerçek vardır ki alyans aşkın ve evliliğin simgesidir. Bu nedenle alyans seçimi de bir o kadar zordur. Yüzlerce hatta binlerce alyans modeline ulaşmak mümkündür. Durum böyle olunca evlenecek çiftlerin alyans seçimi de zorlaşmaktadır. Bu yazımda alyans seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan ve Altınbaş’ın web sitesinde rastladığım pırlanta alyans modellerinden bahsetmek istiyorum.

Altınbaş’ın pırlanta alyans modellerinden bahsetmeden önce evliliğiniz ve aşkınızın simgesi olan alyanslarınızı seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeceğim. Alyans seçimi yapmak için kuyumcuya gitmeden önce biraz araştırma yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Çünkü yüzlerce model arasından kısa zamanda seçim yapmak zordur. Kuyumcuya gitmeden önce ne tarz alyanslar olduğuna, bu yılın modasının ne olduğuna bakmanız size zaman kazandıracaktır. Alyans bakmaya gittiğinizde klasik ya da modern tarzlarda mı alyanslar istiyorsunuz, beyaz altın ya da sarı altın mı istiyorsunuz, yoksa pırlanta bir alyans mı tercih edeceksiniz gibi sorular alacaksınız. Bu soruların cevaplarını önce kendiniz belirlerseniz yüzlerce alyans modeli arasında boğulmazsınız ve kendi tarzınıza en uygun alyans modelini kolaylıkla bulabilirsiniz. Tarz konusunda çiftler arasında uyumsuzluk söz konusu olabilir fakat alyanslar genellikle çift olarak satılmaktadır. Çiftlerin arasında yaşanan bu uyumsuzluk da tatlı tatlı sorunlara yol açabilmektedir. Böyle durumlarda alyansları ayrı ayrı tercih etme olanağınız pek tabii mevcut. Sırf eşiniz ya da nişanlınız beğendi diye beğenmediğiniz bir yüzüğü almak sizin için büyük haksızlık olacaktır. Bu nedenle alyansları çift almak yerine ayrı ayrı beğendiğiniz alyansları almak daha doğru olacaktır.

Alyanslar hemen her zaman takılacak yüzüklerdir. Bu nedenle şıklığı kadar rahatlığı da önemlidir. Parmağınızı terletecek ve sıkacak yapıda olmaması gerekmektedir. Alyans seçimlerinde bahsettiğim kriterleri göz önünde bulundurmanız sizin için çok faydalı olacaktır.

Altınbaş Pırlanta Alyans Modelleri

Çeşitli pırlanta yüzükler hemen her kadının zevkine ve tarzına hitap etmektedir. Pek çok kadın evlenirken ya da nişanlanırken pırlanta tektaş, pırlanta beştaş ya da pırlanta alyans takmak istemektedir. Pırlanta tektaş ve pırlanta beştaş yüzüklere çok aşinayız fakat pırlanta alyanslar yeni yeni hayatımıza girmeye başladı.

Altınbaş’ın takılardaki kalitesini herkes bilir. Ben de internette dolaşırken pırlanta alyans modellerine Altınbaş’ın web sitesinde rastladım ve inceledim. İncelediğimpırlanta alyans modellerine siz de Altınbaş web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Altınbaş'ta küçük taşlı alyanslardan tek sıra taşlı alyanslara kadar pek çok pırlanta alyans modeli bulunmakta. Farklı modellere sahip olan pırlanta alyanslar hemen her kadının zevkine hitap edebilecek güzellikte. Siz de yakın zamanda nişan ya da evlilik düşünüyorsanız Altınbaş’ın pırlanta alyanslarını kaçırmamalısınız.

2 yorum:

Hoşgeldiniz :)
Beni yalnız bırakmayan yorumlarınız için şimdiden çoook teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...