22 Aralık 2018 Cumartesi

KENDİME HAS BİR KOKUM YOK SORUNUM ÇÖZÜLDÜ






Kadının makyajı ruj, rimel ve fondöten ile sınırlı değildir aslında. Makyajın devamı niteliğinde iki ürün daha vardır. Bunlar ise oje ve parfümdür. Parfüm; kişinin diğer insanlara yansıttığı sezgisel imzasıdır. Buna göre doğru kokuya karar vermek ve tene en çok yakışan parfümü bulmak oldukça önemlidir. Ben de doğru kokuya bir türlü karar veremeyen biri olarak tavsiye üzerine ile Yves Rocher ile tanıştım. Benzersiz koku imkanı sunan Yves Rocher’nin doğal içeriği ise beni mest eden diğer bir özellik.

Yves Rocher'de hangi kokular var?



Comme Une Evidence: Çiçeksi kokulardan vazgeçemeyen kadınların bayılacağı bu koku, hafif odunsu içeriği ile de kendine hayran bırakıyor. Paçuli ve yasemin içeriğe sahip olan bu koku bence en güzel kadın parfümleri listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Son derece kalıcı olan bu parfüm Fransız parfüm yaratıcıları tarafından üretildi. Unutulmaz bir koku sahibi olmak isterseniz mutlaka bu kokuyu denemelisiniz.

Mon Evidence: Mandalina, gül, vanilya ve paçuliyi bünyesinde barındıran bu parfüm meyveli, tatlı bir kokudur. Bu parfümü sıkarak kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Özellikle soğuk kış günlerinde kullanılmaya uygun olan bu parfümün yoğun vanilya kokusu kendine hayran bırakıyor.

Quelques Notes d’Amour: Bu koku tam anlamıyla aşkın ve zerafetin kokusudur diyebilirim. Tutkudan ilham alınarak hazırlanan bu koku, oldukça zengin ve eşsiz içeriğe sahiptir. Şam gülünün bal aroması çiçeksi kokarken, Kara Buhar sayesinde canlı ve dengeli bir yapıya ulaşıyor. Şık şişesi ile de kendine aşık eden bu koku baharatsı, odunsu ve çiçeksi içeriği ile birçok bitkisel çeşidi barındırıyor.

Moment de Bonheur: Gül kokusuna herhalde hiçbir kadın “hayır” diyemez. Çünkü gülün yoğun kokusu zarif kadınları mest edecek cinsten. Mayıs gülü, paçuli ve sedir ağacının benzersiz birleşimi size kendinizi oldukça havalı hissettiriyor.

Moment de Bonheur L’eau: Çiçek kokusu denildiğinde ilk akla gelen bergamotu bünyesinde barındıran bu parfüm aynı zamanda elma, mayıs gülü ve Virjinya sediri içeriyor. Doğanın eşsiz kokularını sunan bu parfüm özellikle yaz aylarında fresh koku sevenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Tendre Jasmine: Havaların ısınmaya başladığı ve tazelenmenin başlangıcı olan bahar aylarında kullanılmaya uygun olan bu parfüm yaz mevsiminde de kullanılabiliyor. Limon, mandalina, portakal çiçeği ve mimoza içeren bu koku sayesinde daha feminen ve daha canlı görünüm hissediyorsunuz.

Vanille Noire: Odunsu, canlı ve çiçeksi kokuları seven kadınların olmazsa olmazı haline gelen bu koku, üç çeşit vanilyanın harmanlanması ile oluştu. Oldukça kalıcı olan bu parfüm, her mevsim kullanılmaya uygun nadir kokulardan biridir. Vanilya kokusunu yoğun olarak hissetmek istiyorsanız bu parfüm tam olarak size göre diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoşgeldiniz :)
Beni yalnız bırakmayan yorumlarınız için şimdiden çoook teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...