➤MALZEMELER➤
➤ 6 Yumurta
➤ 400 gram yağsız süzme yoğurt
➤ 150 gram süt
➤ 100 gram kakao (tercihen dark)
➤150 gram protein tozu
➤1 kapak/2 kaşık sıvı tatlandırıcı
➤1 paket kabartma tozu
➤9-10 damla vanilya/fındık aroması
➤HAZIRLANIŞI➤
➤ Yumurta, tatlandırıcı ve aroma 5 dakika boyunca çırpılır.
Sonra sırasıyla süzme yoğurt ve süt eklenip tekrar karıştırılır.
Kuru malzemeler eklenip tekrar karıştırılıp, 180 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20 dakika pişirilir.
NOT:
Kekin ortası yumuşakken çıkarmanız tavsiye olunur.
Aksi takdirde protein tozu ve kakao tüm sıvıyı bekledikçe çekeceği için kuppkuru bir keke maruz kalırsınız ☺☺☺☺
Bu Starbucks'taki kekten mi üstad?
YanıtlaSil